Styckning

I dag har jag varit med och styckat grisar i princip hela dagen :S
Mycket lärorikt var det!
Grovstyckningen skedde hemma hos Erik, sedan for jag hem till Mamma med min 'lilla' köttbalja på 50-55kg(en halv gris) :)

Jag bestämde mig för att spara skinkan och göra egen julskinka i år, i stället för att skicka iväg den på rökning som flera av de andra grisägarna skulle göra..

Mamma var lite fundersam om jag visste hur man binder den så jag tog en bild för att visa alla vilken fantastiskt begåvad ung kvinna jag är :D (och ödmjuk...)


Tack för all hjälp Mamma, your the best!!

Kommentarer
Postat av: kicki

Det såg riktigt proffsigt ut. Kom bara ihåg att den ska ligga i saltlag i 3 veckor ung. innan den ska göras iordning. Jag har ett bra recept på saltlag om du inte har nå´t kram Kicki

2010-10-08 @ 16:17:54
Postat av: mamman

Vad är ödmjuk

2010-10-08 @ 18:34:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0