Helgen

3s åkte till Amerika i dag.. :(
Hon (eller ska jag skriva du(?), för det är ju typ bara du som läser min blogg, 3s) hade gjort en svin-go chokladmoussetårta som vi firade av henne med.
så nu är hon någonstans i Chicago och där är klockan mitt på dagen... konstigt!

I dag har jag, Carl, Maddis och Erik spelat Bingolotto och frossat i chips.
Kanske inget att skryta med, men det har vi iaf gjort... Carl vann dessutom; 100:-
Det var faktiskt min idé, tyckte det kunde vara lite kul att bryta mot normen, och dra ner genomsnittsåldern lite..

Har fått upp ögonen för Ben&Jerry's-glass, tyvärr. Är helt såld på det nu...
Sandra skrev det på Facebook att hon skulle åka och köpa det, så då tittade jag efter det lite i Hedemora och upptäckte att dom faktiskt hade det på Ica. Så man måtta ju prova då - det var inte så smart, för det var verkligen lika gott som alla säger!
Min favorit so far är New york-nånting; med chokladglass och nötter m.m...


Torsdag

Alltså, jag skulle jättegärna vilja uppdatera bloggen men jag har inget att skriva om.. 
Jag jobbar, äter och sover. Antar att det inte är så kul att läsa om?

Kramar


5 fantastiska år!

I dag är det den 20 Augusti, det betyder att det var exakt 5år sedan jag kysste Carl för första gången!
Snacka om att tiden går fort!
Jag var ju bara 15 år när vi blev ihop, så det har ju hänt en hel del sedan dess;

Här är någrs saker som har hänt i mitt liv under dessa fem år;
* Gått klart sista året på högstadiet!
* Tagit mitt första sommarjobb (köra gräsmatt-upptagar-traktorn), nu är jag inne på mitt 5:e jobb..
* Förlovade mig vid 16 års ålder, till farmors stora fasa (lite kul faktiskt)
* Flyttat hemifrån. Först till Rättvik, sedan till Bengtsbo.
* Börjat övningsköra, tagit körkort och skaffat en egen bil!
* Fyllt 18 år så att jag kunnat följa med Carl ut på krogen!
* Klarat gymnasiet med de betyg jag hade planerat...
* Tagit studenten och gått på studentbal!
* Fått näsan bruten under en misshandel i Turkiet :\
* Gått på högskola 1 år!
* Fyllt 20 år = Systemet!

Det har hänt en del saker i Carls liv också, här är några exempel;
* Skaffat en hund som sedan (2009) fick en valpkull.
* Fyllt 20 år = Systemet
* Förlovade sig med mig vid 20års ålder
* Tagit lastbilskort och börjat köra timmerbil
* Flyttat hemifrån till Bengtsbo
* Fått bilen stulen och återfunnen
* Fått axeln ur led 3ggr

- Med andra ord har det hänt en hel del i våra liv sedan vi träffades, som vi gått igenom tillsammans.
Lite drygt var det dock när jag i 3 år bodde och pluggade i Rättvik så vi bara kunde träffas på helgerna. Men klarade vi det, kommer vi nog att klara det mesta!

Älskar verkligen dig på riktigt Carl Oljans!


Det har varit en riktig mysdag idag, det har kommit lite olika folk hit  för att fira med oss!
Vi har faktiskt fått lite blommor och presenter också :)
Det är ju alltid kul när andra uppskattar vårt förhållande!

Magdans

Jag skulle så himla gärna vilja lära mig att dansa magdans! Men vet inte vart det finns några kurser..
Hittade värsta donnan på youtube, tänk om man kunde dansa som henne! Det är liksom så feminint och sensuellt! Dessutom skulle vara superbra för mina svaga ryggmuskler och min stela kroppshållning..
(Kanske jag har lite mer mage att hålla reda på än vad hon på videon har, men det spelar väl ingen roll, variation förnöjer inte sant?!)

Hoppsan

Hmm, vad jag är dålig på att uppdatera.. men jag kan ju skylla på att jag inte har något skrivbord, så att det blir en så stor procedur att ta fram datorn liksom.. :/
Den ligger inskjuten under tv-soffan när jag inte använder den.. Det blir så omständigt att ta fram den, leta reda på sladden (Carl och jag använder samma sladd då en viss hundvalp ätit upp delar av min gamla sladd (självklart hände detta då jag inte var hemma, så ansvarsfulla Carl skulle hålla koll på honom...)), när väl sladden är hittad ska datorn startas, internet anslutas och sen ska man orka logga in också..
Så förstå vad tapper jag varit som orkat med hela den där proceduren i dag!
Hmmm, okej, måste nog fixa en liten "kontorshörna" någonstans..

Jag kan ju sammanfatta dom senaste dagarna i alla fall då, för att kompensera liksom...

Fredag kväll: Jag och Carl sitter och mysäter pizza då jag får sms om jobb, yes pengar!

Lördag: Vaknar 02:20 av att Carl skriker till högt och sedan fortsätter med att jämra sig. Jag tänker att han måste ha slagit i tårna i sängramen? Men icke, när jag tittar upp sitter hans axel i armhålan; Axelluxation(!) igen för tredje gången på kort tid.. Vi försöker febrilt att få tag i skjuts till akuten eftersom vi vid det här laget har lärt oss att ju längre man väntar desto svårare och ondare blir det att rätta till. Jag ska ju öppna själva butiken(OKQ8) kl 8 så jag vågar inte skjutsa honom då jag inte vet säkert om jag kommer hem i tid till jobbet eller inte. Det blir mamma som får skjutsa honom tillslut iaf, och medan jag pratar med henne i telefonen ligger Carl och hoppar på golvet med armen mot sängramen för att försöka få tillbaka axeln i led, vilket jag inte tror är så bra då han typ kan slita ut nå senor eller nåt, så jag får tvångsbrotta ner honom i sängen och klä på honom så gott det går...
Det gick iaf bra, dom kom hem igen kl 05:00 med axeln på rätt ställe, röntgenplåt och värktabletter..



Söndag: Jobbade 07:45-14:00 och efter det, på eftermiddagen, åkte vi hem till Marcus och Caroline för att titta på huset dom köpt, supermysigt var det!
Innan vi åkte hem tittade vi in hos Mamma och Pappa eftersom 3s och Johan också var där, nyligen hemkomna efter semestern. så fick vi se bilder från deras husvagnsäventyr och käka mammas supersmarriga chokladrulltårta med vispgrädde och hallon i, yum!

Måndag: Gick upp klockan 05:00 för att följa med Carl ut och jaga råbock (ja det gick tydligen bra fast axeln satt i armhålan två dagar innan, suck).
I alla fall; det var så jäkla mycket mygg att det nästan inte gick att vara ute, men så precis innan vi skulle ge upp fick Carl syn på en bock! Vid det här laget var jag århundradets bitch för alla myggjävlar men jag bet ihop och efter en del smygande (mycket spännande, kände mig som Pocahontas) sköt han den iaf! 
Sen var det bara att sticka hem som ett skott(...) och hämta hundarna, så att lilla Whisky-pisky fick spåra upp det.
Jag fick den stora äran att flå rådjuret (jag tycker ju att det är lite spännande med sådant där, att se hur allting är uppbyggt å så, under huden, liksom att se hur allting funkar..)
Stackars rådjuret hade nästan inga framtänder, de var nästan helt nerslipade, och den hade säkert hundra stycken fästingar på sig dessutom :(


Tisdag: En underbar och perfekt dag!
Dagen började med att jag följde med morbror Mats och Mamma runt Övernora på hundpromenad, så fick Visa och Whisky verkligen leka av sig!
När Carl kom hem efter jobbet åkte vi in till Hedemora för att köpa hundmat, så bjöd han mig på fika på "Weinar'n", romantic!
På kvällen kom mamma hem till oss och såg på "En shoppaholics bekännelser" med mig, hon hade med sig praliner av mörk choklad, wonderful!
Helt okej film var det tycker jag. Tydligen blev jag nog lite omedvetet glamouriserad av den, så idag har jag ljuslila och grön ögonskugga på mig.. :) vet inte om det syns så bra på bilden här under, det vart nog lite ljust men iaf...


Idag: Har haft sjuklig överskottsenergi  idag, vet inte vad som tagit åt mig. hoppas det blir bättre i morron..


Måndag

Lägesrapport:
Jobbade mellan 06 och 14. Rätt skönt pass; man hinner få ihop en hel del timmar men det känns ändå som att man har hela dagen framför sig när man åker hem :)

Efter jobbet drog jag till Blge med Maddis för lite okynnesshopping. 
Väl i Kupolen började det åska och plötsligt blev allt svart! Sen började en massa larm tjuta och lamporna blinka! 
(Man blev ju lite orolig att det inte skulle kunna gå att handla med kort efter det, men det hela ordnade upp sig relativt snabbt. Puh!)

När vi kom hem tog vi en hundprommis tillsammans med Erik.
Det var intressant med tanke på att Maddes hund är en okastrerad hane; och Visa höglöper...
Kvällen avslutades med några glas vin och filmen om Benjamin Buttons liv. Cool film! I can totally recommend it.

Tänkte truga mig vaken tills Carl kommer hem kl 03, har bara träffat han typ 15 min idag... Kul liv vi har, men vi försöker pussla ihop våra scheman så att någon alltid är hemma med hundarna så vi slipper skeppa iväg dom till föräldrar, dock betyder det ofta att vi bara möts i dörren.
Men, vi har ju hela livet på oss att träffa varandra så det kan väl få vara såhär ibland...

Puss


Söndag

I helgen har familjen + familjen Lundgren fiskat kräftor. Jag blev dock tvungen att jobba lördag(kväll) så det blev ett litet avbrott, men sann kämpe som man är åkte jag tillbaka till skogen igen till halv tolv och fiskade sista natten också!

När jag och Carl kommit hem igen kände vi för att ta en liten cykeltur i sommarvädret, så vi drog ner till Smedby på och käkade lunch på Wärdshuset! Supersmarrigt var det!


Nu på kvällen drog vi till Skedvi kyrka och tittade på Sångkonsert! Maddis Klockarmats var med och sjöng så vi var mest där för att beundra henne, det var det absolut värt! Hon är grym!


Nu bör jag nog sova snart, ska börja jobba kl 6 i morron..

Vaken :/

Har varit vaken sen tjugo i fyra... Inge kul alls.. Jag vaknade när Carl åkte till jobbet och kan verkligen inte somna om!

Vi skå åka till " Fulln' " idag för att fiska kräftor.. Planen var att åka vid klockan elva ungefär så att vi hinner dra upp lite kräftbete först... Är dock lite orolig då jag inte kan hitta på varken kastspöet eller fiskelådan, hoppas det står hemma hos mom&dad.. Det ska iaf bli skitkul med lite kräftfiske och allt som hör till det!
Kanske är det därför jag är så pigg; för att jag längtar så mycket?

3s har varit här ons-tors, det var härligt, med lite systermys! Jag hann sakna henne innan hon ens åkte sen :(  men vi träffas snart igen, med gummistövlelmunderingen!
3s:s Johan kom också hit en sväng på Onsdagen, så vi fyra grillade tillsammans på kvällen, mysigt!



Nu ska jag fixa lite bacon och äggröra till frukost! Yummie!

Vi hörs!
Puss

RSS 2.0