Lördag fm

Vaknade kvart i åtta i morse av att en viss hundvalp stod och kräktes bredvid sängen.. Lovely!

I går bjöd vi hem Eriksson på middag! Det blev en mycket smarrig och uppskattad fläskfilé-rätt.
- Och för ovanlighetens skull satt vi faktiskt inne i det "grå" rummet, med levande ljus och en sprakande brasa.
Så himla mysigt i höstmörkret!

I dag tänkte jag prova att jobba igen, känner mig ganska mycket bättre.
Om jag har förstått det rätt så ska jag jobba med Britt-Marie.
Det blir perfekt idag! Hon brukar helst vilja stå i kassan -så att jag kan vara mest ute på lagret, det gör ju inget om jag får slängar av värre huvudvärk då.. värken går liksom i vågor..
Om jag skulle stå i kassan kan jag ju inte direkt be kunderna vänta medan jag står och håller om huvudet under en smärt-attack..


Lite bitter är jag ju för att jag inte kan träna, det är så jäkla tråkigt att inte vara frisk!
Fast nu hinner mina benhinnor verkligen vila, det är ju bra.. 
Min sänka är tydligen hög så jag flåsar för minsta lilla, det är full sjå att hämta posten, hihi, lite pinsamt faktisk!

Då är det snart dags för lunch då! Tänkte äta kallrökt lax med sås (creme fraiche+rödlök+rom+dill)
Yummie!!

See ya!

Draft: Okt. 28, 2009

Har inte kunnat uppdatera på länge, först p.g.a att jag arbetat så mycket, sedan har jag blivit ordentligt dålig..

Det började i söndags kväll när jag jobbade... Jag hade en pall som skulle packas upp på lagret, så jag höll på med det för fullt när jag flera gånger blev tvungen att stanna upp med sprängande huvudvärk. Svetten riktigt rann på ryggen samtidigt som jag frös så fingrarna var iskalla -konstigt!

På måndagen hade jag jätteont i huvudet när jag vaknade så jag ringde till vårdcentralen och fick rekommendationen att åka till akuten i Avesta. Så jag ordnande hundvakt och for iväg. Efter fyra timmar(!!!) i väntrummet fick jag äntligen träffa en doktor.. Han sa inte så mycket och verkade inte speciellt inresserad av att hjälpa mig. Så jag skickades hem och skulle bara äta värktabletter för att 'vänta och se' (som vanligt).... Jag tyckte i alla fall att han uppträdde hånfullt och verkade allmänt ointresserad, men inte fan skulle jag väll sitta på akuten i fyra timmar om jag trodde att det var en vanliga huvudvärk! Om man som läkare inte vet hur man ska gå vidare, tar man inte reda på det då?!
Dreads hade han också, inte så jävla hygieniskt om man är läkare!

På tisdag morgon gjorde det så fruktansvärt ont i huvudet att jag grät när jag reste mig ur sängen! jag kunde inte röra huvudet för det känndes som att jag skulle svimma på grund av smärtan. Ringde till vårdcentralen igen och doktorn tyckte absolut att jag skulle åka till akuten - i Falun den här gången! Så mamma skjutsade dit mig då jag inte vågade köra själv..
Där gjordes det grundliga undersökningar och efter att ha röntgat hela huvudet och hjärnan kunde dom fastställa att det var bihålorna, som jag trott hela tiden. dock var det inte dom "vanliga" bihålorna som man kan bli inflammerad i när man är förkyld, utan det var ett par bihålor som sitter rakt bakom näsroten och liksom innanför/bakom ögonen. Gångarna till dessa har iaf tydligen svullnat igen, det kommer ta flera dagar innan jag blir bättre.. jippie liksom..

Tyvärr var det ju samma visa i morse också.. Det går inte att förklara hur ont det gör, innan värktabletterna har börjat värka är det på gränsen till outhärdligt!
Efter att ha proppat i mig alvedon fick jag i alla fall ta mig i kragen och åka till veterinären för att undersöka Whiskys hälta.. Tyvärr blev man inte så mycket klokare på det.. då det inte syntes något på röntgen så får vi utgå från att det växtvärk han har... Det blir 20 dagar med antiinflammatoriskt för hans del, så får vi se sedan.. hoppas det inte är några allvarliga fel!

Mest bitter är jag faktiskt för att vi måstade avboka en middag hemma hos 3s och Johan i Borlänge. Dom skulle ha bjudit oss på oxfilé i kväll, och jag har verkligen sett fram emot det! men jag antar att jag inte är så rolig när jag måste sitta blickstilla och inte kan resa mig eller någonting.. Vi får väl ta det en annan gång då man är lite piggare, känns så himla tråkigt bara när man gått och sett fram emot det så länge:(

Gulliga morbror Mats var så söt och ringde bara för att höra hur det var med mig både i går och i dag!
Och underbara Moster Kicki ställer upp och hjälper till med hundarna fast Visa är så svår!

Nu ska jag fortsätta att ligga i soffan och tycka synd om migsjälv för att jag inte sitter i Borlänge med ett glas rött i handen:/

Snart slut på helgen då...

Ska börja jobba kl 14, så jag kan inte riktigt ta mig för med någonting att göra..  Känner att jag inte direkt hinner slutföra något om jag börjar med nåt nytt...

Har i alla fall styrketränat, städat köket och cyklat rätt så långt med Visa.. Får väl nöja mig med det för i dag..


I morgon ska jag ha lite tjejmys här hemma, det kommer hit en tjej från Mary Kay som ska visa lite produkter! Det blir finemang!

Sedan verkar det -än så länge- som att jag ska bli ledig hela veckan! då kanske man hinner pyssla lite här hemma!
Vi skulle ju verkligen behöva renovera hallen någon gång! Som det ser ut nu är det första alla möts av när de kliver innanför dörren en tapet- och listlös hall med en trasig lampa som hänger ner.. Ingen bra start på besöket så att säga.. :\

Lägger ut två till bilder på före och efter akvariemakeovern -nu när jag har fått ordning på blommorna också!

Dubbelsängstäcke!

Jag bara måste slå ett slag för dubbelsängstäcket! (Alltså extrabreda täcken)
Det gör verkligen stor skillnad på gemenskapsfronten måste jag säga!

När vi först flyttade hit till huset köpte vi varsit vanligt täcke, som vi använde ett tag. Men det kändes verkligen inge bra; vi var ju vana att tränga ihop oss i min lilla flicksäng under ett helt vanligt täcke..
Alltså; Dubbeltäckena är verkligen underskattade(!), dom är ju så pass stora att man behöver inte ens nudda varndra om man inte vill - men kan ändå känna ändå värmen från varandra.

Om jag tänker efter så kanske mina åsikter beror på att vi inte träffas så mycket som vi egentligen behöver och skulle vilja? Jag försöker verkligen att ta jobb när Carl är hemma och vara hemma när han jobbar, detta för att någon ska kunna vara hemma med hundarna..
Kanske är det därför? Vi får alltså närheten i och med att kunna sova tätt i stället?
- Dessutom så har jag järnbrist som gör att jag fryser jämnt, så när vi hade ett varsitt täcke lindade jag in mig som en puppa med noll hål mellan kroppen och täcket (för då kan det ju läcka in kalluft!). Så det gick ju inte ens att hålla handen då..
Som det är nu kan jag få låna hans värme från ena sidan så gör jag bara en halv puppa mot den sidan som är utåt..

Är nog lite sinnessjuk som analyserar det här så noga, men jag är skadad från skoltiden att se allt från 'olika vinklar' :) och tänka på orsakerna..

Det jag ville säga egentligen var bara att alla par borde prova dubbeltäcket!
Det blir ni mot världen liksom!

Min Onsdag..

Vaknade 06:10 i morse... Det satt en liten brungrå hund och skällde på golvet bredvid mitt huvud vid den tiden... Så det var faktiskt bara att gå upp och släppa ut honom för att kissa..
Jippi vad kul det är med valpar :\  Men man får väl vara glad för att han säger till iaf...
Efter att ha stått på trappan i morgonrock klockan sex på morgonen är det inte så lätt att somna om, så jag bestämde mig för att fortsätta vara vaken istället.. 
Hade gått och lagt mig efter tolv kvällen innan så på grund av den lilla sömnbristen som infann sig, blev jag i stället super speedad!
= Jag tränade (styrkeintervaller 30 min), duschade, gick ut på en 45-minuters hundpromenad med moster, fixade disken och städade köket.. Allt detta skedde alltså före kl nio på morgonen... Yes I know I´m sick...

Den oerhörda energinivån kan även delvis ha berott på tanken att jag snart skulle få göra om hela mitt akvarium..
- Det tog från halv tio till halv tre att göra om det från grunden!
Fast då var jag väldigt noga också...
Hittade på tre stycken Indiska glasräkor när jag höll på att suga upp bottensanden..
Jag trodde inte dom hade överlevt då jag inte sett någon på länge..
- Hmmm- Kanske ska bjuda på att jag blev lite hysterisk när jag hittade räkorna.. Dom hade blivit så stora och läskiga! Så min riddare, Carl, fick komma och hjälpa till, vill ju inte ha mina fantastiska händer i samma akvarium som superläskiga mördarräkor!!!

Jag blev i alla fall riktigt nöjd med mitt arbete. Det gick från tema "naturtroget" till "korrallrev-färgbomb"..
Klicka för att se bilderna i större format.


I kväll har jag träffat Maddis (äntligen!), vi käkade pizza (åt en med bl.a. oxfilé och fetaost på. Smarrig, verkligen!) sedan satt vi vid köksbordet här hemma i Bengtsbo och bara pratade och myste av att äntligen få lite tid över till varandra!
Det gäller ju att vårda sina relationer <3

I morgon ska jag följa med mamma till Mio och kolla på nån bokhylla till deras tv-rum som är under helrenovering..
Kanske hittar jag något lämpligt skrivbord, eller åtminstone ett litet laptopbord..

På kvällen ska jag bege mig till "gympan" i Smedby där det är styrkestationer.
Det blir nog faktiskt jättekul tror jag! Jag föredrar ju styrketräning framför kondition, och stationsgympa är bra då jag gillar självständigare träning..
Känner nästan att jag börjar längta lite faktiskt :D That´s good!

Nu är jag verkligen helt supertrött så nu orkar jag inte skriva något mer..
Vi höres!
Natti!

Paniiik!

3s, jag har kommit på en sak!
= Vi är båda allegriska mot komponenterna i varandras framtida yrken...

Jag vill ju bli veterinär och du är ju allergisk mot djur...
Du vill bli konditor och jag kan inte äta kolhydrater för då strejkar min kropp totalt..

Framtiden ser ljus ut, eller hur :(

Aja, det ordnar sig nog! som det brukar..


I dag tänkte jag träffa Sara på eftermiddagen när Carl jobbar.. Är lite sugen på att åka till Blge och köpa svart akvariesand så att jag kan göra om akvariet...

Nu dör snart datorn så jag måste lägga ut det här..
Hejsvejs

2/10 - 3/10 2009

I går var jag och Sara till Jakobsbergs köpcentrum (IKEA) och till Bromma Zoo..
Köpte lite blommor och lampor på IKEA, mest till tv-rummet.. lägger upp lite bilder sen när jag fått ordning på allt...
På Bromma Zoo köpte jag 20 Neontetror, 2 Afrikanska guldgrodor och en hel del akvarieinredning.
Självklart blev det en hel del hundsaker också :)
Ska göra om akvariet men måste åka till Borlänge för att köpa svart sand först, det var slut i Stockholm.. Sen lägger jag även upp bilder på det..

När jag kom hem på kvällen hade Carl lagat middag; Perfekt stekt fläskfilé + en god blandsallad + broccoli + potatisklyftor + bea-sås.. Underbart!
Dessutom hade han hyrt en film, köpt ett rött vin som han vet att jag gillar OCH på köksbordet låg det ett gulligt litet paket!
Det var Carolina Gynnings nya parfym i paketet! Roligaste var att den påminner hemskt mycket om en parfym jag hade i börja av vårt förhållande, så jag får en massa underbara flashbacks när jag använder den.. Ralph Lauren tror jag det var då.. (Den vi vann på flyget till/från Mallorca vet du 3s?)

I dag har jag jobbat 07:45-16:00 på OK.  Jobbigt nog blev jag tvungen att skrapa bilen i morse, den var helt täckt med frost när jag kom ut på morgonen. Det är lite sorgligt, är inte redo för vintern än... :(

Nu ska jag hoppa i säng eftersom jag kliver upp strax före fem i morron bitti!
Nattinatti

RSS 2.0